« Home | pelon ilmapiiri » | tuotetaan lisäarvoa » | ei ne suuret odotukset... eiku... » | apus » | henkinen selkäranka » | Vanhuudesta ja muista riivaajista » | Vanhuus tulee puun takaa » | elämä » | pitäisi varmaan hävetä » | ei tarvitse kiittää »

Älä sano sitä suoraan

Yksi lempiajanvietteistäni on lukea paikallislehden tekstiviestipalstaa, jossa nimimerkit lähettelevät epämääräisiä viestejä pahaa-aavistamattomille vastaanottajille. Useinkin mietityttää, ymmärtääkö vastaanottaja varmasti, että lyhyt viesti kaikessa epäselvyydessään oli todellakin juuri hänelle suunnattu.

Koska -Äs hiljan kaikessa kriitikkoudessaan julisti viestin olevan täysin vastaanottajan vastuulla, voin ylpeänä ilmoittaa saaneeni tällä viikolla ensimmäisen viestini. Kuvitelkaa, mikä sydämen hypähdys ja voltti kerien: Ikioma viesti minulle, paikallislehdessä, tekstiviestipalstalla, minulle, minulle, minulle!

En kuitenkaan nyt vaivaa pidemmälti päätäni moisilla suosionosoituksilla, vaan seuraavilla ikuisuuskysymyksillä:
1. Pinnit - Mihin ne aina katoavat?
2. Bilevaatteet - Miksi ne eivät vain sovi yhteen?
3. Säädyllisyyden rajat - Missä ne tarkalleen ottaen kulkevat?

Vast. yst. kommenttiloodaan, nimim. Epätoivoinen

1. Pinnit ajautuvat miesten koteihin. Siellä ne viettävät koko lopun elämänsä onnellisen käyttämättöminä miehen pohtiessa notta mikäs helevatan koriste-esine se tämä on. Varmaankin joku syntymäpäivälahja ystäviltä, jota ei voi heittää pois. Designia you know. Tämä jatkuu kunnes mies ymmärtää mitä nämä metallipalat ovat ja heivaa ne roskiin. Tämä on ihan selviö. Minunkin kotiini on pinnejä muuttanut useammin kuin naisia.

Onkohan minunkin kaikki parittomat sukkani sitten jonkun toisen kotona? Jos löydät parittomia mustia miesten sukkia kotoasi ota yhteyttä toimitukseen.

2. Ne eivät sovi yhteen, koska ne on tarkoitettu pois otettaviksi?

Eräs firma sai taannoin kovan sukseen, kun alkoivat myydä netissä miehille rumia kalsareita. Idea oli, että kalsongit olivat niin rumia, että naiset haluavat ne heti riisuttavaksi. Profit!

3. Säädyllisyyys?? Liittyykö tämä siihen kuinka porvariksi tullaan?

tervetuloa vaan hakemaan, pinnejä

viimeisimpään kotiini en ole päästänyt naisia kuin juovuksissa ja vahingossa, mutta niiden pinnit ovat nähtävästi hyökänneet sisään postiluukun kautta

samaten kuin jonkun naisen paita, jota aina yhtä vilpittömästi hämmästelen vaatehuoneessa käydessäni

kun hamekin löytyy omasta takaa, niin ei tarvitsisi oikeastaan edes feminiinisempää sukupuolta miettiä (paitsi juovuksissa vahingossa)
paremmalta minä niiden vaatteissa näytän kuin ne useimmiten itse

ja mitä säädyllisyyteen tulee niin hei... sanna... ihan oikeasti

pitkäänkö me on tunnettu?
vaikka me kaikki vanhetaan niin ei mene läpi, ei sitten millään

Kössin pinniteoria on hyvä, joskaan ei voi millään pitää paikkaansa kohdallani, kosken ole käynyt miesten asunnoissa varmaan puoleen vuoteen, ellei lasketa serkkua ja paria parasta kaveria, joiden luona en missään tapauksessa ole ottanut pinnejä pois päästäni. Silti ne ovat vähän kuin työpaikan avaimet, eli jatkuvasti hukassa.

Tuo säädyllisyys minuakin mietityttää. Mitkä ihmeen "säädyllisyyden rajat"? Täytynee kysyä äiteeltä, kun ei täältä tunnu tietoa löytyvän :)

Kössin sukkia ei liene tänne asti eksynyt, vaikka parittomia löytyykin. -ässää en lähde edes kuvittelemaan hänen fantasia-asussaan, muutenkin on ollut aika raskas päivä.

Kiitos vastauksista, nimim. Yhä epätoivoisempi

PS Voiko säädyllisyyden rajat ylittää tajuamattaan? Sitä pohdin tänään töissä, kun totesin vastaukseksi kysymykseen "Mitä sitten tapahtuu, jos me ei mennä ulos?", että "sitten minä syön teidät", johon joku poika kaikessa viisaudessaan totesi "Jes!"

Lähetä kommentti

yhteys

    jumalansana@yahoo.com

disinformaatio

    kauppatieteilijöitä // 1
    humanisteja // 4
    1 valtion virallinen nörtti
    keskimääräinen vuosikurssi // 8+
    sijainti //
    1|vaasa
    1|helsinki
    1|pohjoispohjanmaa
    1|pohjois-savo
    2|turku

oliko lystiä

 feedi
                 eXTReMe Tracker