ruoka on myrkkyä ja myrkky on ruokaa
Helsingin sanomat 21.9.2006:
Siis ruuassa onpi atoomeja ja muita hituja. Ruuan syöminen vaikuttaa ihmisen elimistön toimintaan ja voi aiheuttaa lihavuutta ja kaikkea.
Minulla on asiasta sellainen hypoteesi, että myös ruuan syömättä jättäminen vaikuttaa ihmisen elimistön toimintaan. Ja jopa niin pitkälle viety hypoteesi, että ihmiset syövät ruokaa juurikin niiden atoomien ja ruuan elimistöön aiheuttaman vaikutuksen vuoksi.
Voin toki olla väärässäkin.
Tässä olisi taas aihetta lähteä Helsinkiin rikkomaan ravintoloiden ja ruokakauppojen ikkunoita. Perkeleen ruuansyöjät!
WWF: Ruuat ovat täynnä myrkkyjä
Eurooppalainen ruokakassi pursuaa myrkyllisiä kemikaaleja, kertoo eläinsuojelujärjestö WWF:n teettämä tutkimus.
Jopa puhtaasta Lapin luonnosta peräisin oleva poronliha sisältää pcb:tä, muovinpehmennintä ja hyönteismyrkkyä.
Järjestö sanoo olevansa huolissaan siitä, millaisia vaikutuksia ruokien pitkäaikainen nauttiminen mahdollisesti ihmisessä saa aikaan. Esimerkiksi ddt varastoituu maksaan ja munuaisiin.
Osa kemikaaleista muistuttaa ihmisen hormoneja ja saattaa lisätä lihavuuden, syöpien ja diabeteksen riskiä.
Siis ruuassa onpi atoomeja ja muita hituja. Ruuan syöminen vaikuttaa ihmisen elimistön toimintaan ja voi aiheuttaa lihavuutta ja kaikkea.
Minulla on asiasta sellainen hypoteesi, että myös ruuan syömättä jättäminen vaikuttaa ihmisen elimistön toimintaan. Ja jopa niin pitkälle viety hypoteesi, että ihmiset syövät ruokaa juurikin niiden atoomien ja ruuan elimistöön aiheuttaman vaikutuksen vuoksi.
Voin toki olla väärässäkin.
Tässä olisi taas aihetta lähteä Helsinkiin rikkomaan ravintoloiden ja ruokakauppojen ikkunoita. Perkeleen ruuansyöjät!
Lähetä kommentti