« Home | Yhden miehen sensuuri » | when it rains, it pours » | päivän työmatkapohdinta » | päivätsulautuvattoisiinsa » | mikkihiirimerihädässä » | tell that to jesus, george » | kadulla kuultua... » | onko kenelläkään ylimääräistä työmotivaatiota... » | päivän fiiliskuva » | mistä nämä hinnat tulevat, kysyn vaan »

musta aurinko nousee

opin aamuyöllä yhden asian...

minä en ymmärrä naisia

käytetään myös muotoa,

minä en vittu ymmärrä naisia

pardon my french

Mikäs meissä on niin vaikeaa?
Haluaisitko jakaa,
ehkä voin auttaa,
enkä keksi enää tupla-a-loppuista sanaa.

AA on aina vaikeaa
(joutaisi mokoma runoratsu jo meetwurstiksi)

teissä on vaikeaa se ettei teitä voi (lisää yksi agressiivi) ymmärtää

Mietipäs vain, kuinka turhan vaivatonta elämä olisi, jos ymmärrystä löytyisi?Vähän sama kun ihmiset hankkii vaikealuonteisia koiria, jotka vihaa lapsia, irvistelevät ja pissivät lattialle.Mutta silti monet hankkivat sen vaikealuonteisen koiran.

Tämä on päivän oivallisin oivallukseni.(ehkäpä se ainoa).

Hei -äs, olenko muistanut laittaa sen aggressiivimailin, tuli mieleen, että siitä joskus puhuttiin?

Täytyy ymmärtää, että me naiset emme muista 1. mitä olemme luvanneet ja 2. mitä olemme sanoneet, mutta muistamme kyllä erittäin hyvin, mitä te miehet olette sanoneet ja tehneet.

Silloin kun muistamme omat tekomme/sanamme/lupauksemme, analysoimme ne tyhjiin, tyyliin Cosmo, josta muuten löytyy usein erinomaisia vinkkejä miesten ajatusmaailman ymmärtämiseksi. Yleensä ne on vielä kirjoittanutkin mies, sellainen vähän konservatiivinen, joka toivoo että nainen odottaa sitä alusvaatteet päällä keittiön pöydällä kermavaahtopurkin kanssa, kun se tulee töistä.

Jos kuvitellaan, että suurin osa naisista lukee noita juttuja, ja vielä uskoo niihin, onko kummallista että meitä on aika ajoin vaikea ymmärtää?

Ja nyt sitten kehiin sitä äijäläppää.
Olemme nimittäin miettineet tyttöjen kanssa seuraavanlaista hypoteettista (tai sitten ei) tilannetta:

Mies ja nainen istuvat baarissa suuremmassa seurueessa. Miehellä ja naisella on ollut jotain säätöä, mutta ainakaan nainen ei ole puhunut siitä ystävilleen. Yhtäkkiä kesken keskustelun mies päättää suudella naista, joka säikähtää, koska suhde/mikä hyvänsä ei ole julkinen, ja tarjoaa miehelle poskeaan.

Kuinka suuri kolaus tämä on miehiselle egolle?

sanna, ei ole sinulta postia kuulunut. (olen taas paitsiossa, raukkaparka)

mukahypoteettiseen on hankala vastata koska hulluhan poika on jos menee salasuhteensa tuollalailla paljastamaan. enemmänkin naispuoliselta väestönosalta olen tuollaista oppinut odottamaan.

tosin poskenkääntäminen on sinällänsä vähän turha liike sillä en ainakaan itse ole sitä koskaan onnistunut tekemään niin että koko tapahtumaketju vaikuttaisi luontevalta.

vai olenko yleensä vaan niin pahasti puutteessa ettei tahto suostu tottelemaan hermoimpulsseja?

Mites muuten... jos jonkunsortin säädön jälkeen kotiutuu puhelinnumero taskussaan niin uskovatko naiset jos ei pyhistä lupauksistaan huolimatta ko. numeroon soita, vai pitääkö sydänsyrjällä odottaa
a)että puhelin rupeaa laulamaan aivan väärässä paikassa
b)että seuraavan kerran baarissa kysellään että mikset enää soittanut

uskooko hylsyn hyvästä naisenmieli?

ps. sanna, ennättikö palkkalipareet ajoissa?

Palkkalipareet ehätti, ja laitan sen aggressiivin tulemaan jahka sen vielä löydän.

Tuo kuvailemani "hypoteettinen tilanne" ei oikeastaan ollut sellainen salarakassalasuhde-juttu, vaan tämä kaksikko oli hiljattain tavannut vasta, eikä suhteesta oltu mitenkään keskusteltu. Minustakin kuulostaa tyttömäiseltä pussata yhtäkkiä, mutta se mitä pohdimme olikin se, että... No, antaa olla.

Ja tuo kysymyksesi, se riippuu naisesta. Kenellekään ei taida tulla yllätyksenä, että minä en kyllä varmaan alkaisi perään kyselemään, tod.näk. siksi, että olisin ihan yhtä vähän innostunut kuin toinenkin osapuoli. Uskon että maailmassa on muitakin kaltaisiani naisia, esimerkiksi Sinkkueläimien Samantha, vaikka se onkin fiktiivinen.

Mutta jos kyseessä on sellainen poppityttötyyppi josta kerran puhuttiin (siis tyyppi, ei tietty ihminen), niin voit olla 99% varma, että jossain vaiheessa joudut soittamattomuuttasi selittelemään. Jos se numero on jollain lapulla, ei puhelimessa, voit sanoa vaikka, että kun se unohtui taskuun housuja pestessä ja tuhoutui, se kuulostaa useamman naisen mielestä tyypilliseltä miehen käytökseltä.

Jos se numero on puhelimessa, väkerrä siitä nyt pikapuolin yksi numero vikaan, jotta voit tavatessanne jälleen sanoa, että taisit antaa väärän numeron.

jaa, kyllä voi sitten sanoa että on ego tippunut korkealta ja kovaa.

sille voisi ehdottaa lukemiseksi vaikka Humpty Dumptyä (had a great fall ja niinpäinpoispäin...)

kiitos sanna evästeestä.
nesteessä ollaan...

jäi sanomatta että jos aglosaksinen kulttuuri-imperialismi jätetään vähemmälle niin löytyy tilanteeseen sopiva lainaus vaikka kalevalan alusta (kunhan irrotetaan kontekstista)

Karskahti munat muruiksi
katkieli kappaleiksi

Ahaa, tämä saattaa selittää joitakin asioita. Tai sitten arviomme tilanteesta on väärä. Miehistä ei ikinä tiedä.

Lähetä kommentti

yhteys

    jumalansana@yahoo.com

disinformaatio

    kauppatieteilijöitä // 1
    humanisteja // 4
    1 valtion virallinen nörtti
    keskimääräinen vuosikurssi // 8+
    sijainti //
    1|vaasa
    1|helsinki
    1|pohjoispohjanmaa
    1|pohjois-savo
    2|turku

oliko lystiä

 feedi
                 eXTReMe Tracker