« Home | Kettuilua kerrakseen » | ei jeesus... » | niin se maailma mataa » | uudelle uralle? » | positiivi » | levoton päivä vaatii levottomat jutut » | Lapsellisen helppoa ja hauskaa » | helposti viihdytettävä » | vaihdon paikka » | Sprechen Sie Deutsch? »

näytä rusketusraidat, beibe

joku hippiäinen haastoi kertomaan mitä tällä, italialaista (voi nyt saatana) kääntävällä on päällä. njahas, riisutaan ja katsotaan, se hämmentynyt ihminen on sitten vieressä seisova pomo

joskus mustaa väriä omanneiden eccojen ja mustien sukkien yläpuolelta näyttävät löytyvän, yllättävää kyllä liituraitakuosin pesussa saaneet sinervät farkut. niiden alta näyttävät löytyvän perusharmaat bokserit (...koska eihän sitä pienempiin tämä aatteenpalo mahdu...)

ylävartaloa verhoaapi grafiitinharmaa, egyptiläinen (jostain kumman syystä) t-paita jonka päällä onpi musta huppari. flunssaa torjuu kaulaan sidottu arafat-huivi.

Lisukkeena pokat ja normaali tonni geeliä pitämässä kuontalon osoittamassa varttia yli kahta. happy now..?

vastakkoon joku jos jaksaa. vaikkapa pääkallopaita ja panda, naisten vaatteet on kuitenkin mun aatteet (häpeäisit noita sanaleikkejäsi)

Tänään röhnötän omalla työpisteelläni kasuaalisti pukeutuneena (eilen ja huomenna joutuu suihkimaan asiallisena palavereissa).

Jalassani on sandaalit. Sattumoisin ovat vaellussandaalit, kun ei huonompiakaan työlipokkaita meikäläisen kaapista löytynyt, vaikkei tämä ruokalaan ja kahvinkeittimelle vaeltaminen kovin extrememaastokenkiä kaipaisikaan.

Jaloissa on mustat nilkkasukat, joissa naisellisen söpöjä sinisiä kukkakuvioita. Tylsästi minullakin on tänään sinisenkuluneet farkut. Vyö on valkoinen ja siinä on iso kimalleupotteinen solki (nuorekasta vai auttamattoman passé?).

Alusvaatteita en osannut tätä kyselyä varten valita samaa settiä. Alushousut ovat siniset ja rintaliivit mustat.

Yläosan vaatteissa on pientä kerrospukeutumista, jottei ikkunan takana oleva lumisade täysin kylmetä. Mieluummin varaudun lämpimästi kuin hytisen töissä.

Alimmaisena hihaton paita (kukkakuosi ei näy läpi). Sen päällä musta poolopaita, jotain villasekoitetta.

Tämän päällä mielenkiintoinen vaatekappale, joka näyttää ihan isoäidin vintistä tempaistulta, vaikka onkin Seppälä-designia parin vuoden takaa (varmasti passé). Se on virkattu ruskea pohjepituinen vaatekappale, joka on edestä yhdellä nauhalla kiinni. Sen alta siis näkyvät musta paita, valkea vyö ja farkut. Kukkakuviot ovat tänään kova sana, sillä tässäkin vaatteessa on hihansuissa ja helmassa kukkia. Tuliko riittävästi naisellisuutta, äS?

Kukkakuvio löytyy muuten myös alushousuista ja vyönsoljesta!

Jos tämä nyt on naisellista, niin tuleeko kellekään mieleen mitään miehistä kuosia (vaatteissa, verhoissa, lakanoissa tms.)?

jos haluaisi miehisen kuosin niin pitäisi varmaan printata kankaaseen jackbauerin tai chucknorrisin kuvia

Pääkalloja rakastava tyttö potee täällä omaa kalloaan kolottavaa flunssaa sairaslomalaisen sairaanomaisena, eikä kovin seksikkäänä:

Alimmaisena silkkiä jäljittelevä alusasusetti, valkea, jonka on oikeastikin huomautettu olevan aika seksikäs.

Sitä kuitenkin peittää kolme vuotta sitten äidiltä joululahjaksi saatu, äidin itse tekemä tummansininen fleecepuku: liian suuret housut, jotka voi halunsa mukaan pukea kumminpäin tahansa (lue: niissä ei ole erotettavissa olevaa etu- ja takapuolta) sekä vetoketjullinen pusakka. Molemmissa hihan-/lahkeensuissa ikitrendikästä punaruutuista skottikuosia, joka tulee esiin kun hihoja tai lahkeita taittaa.

Lisäksi jalassa on 7 euroa maksaneet, superlämpimät harmaavalkoiset karvatossut.

Man, I feel like a woman.

Lähetä kommentti

yhteys

    jumalansana@yahoo.com

disinformaatio

    kauppatieteilijöitä // 1
    humanisteja // 4
    1 valtion virallinen nörtti
    keskimääräinen vuosikurssi // 8+
    sijainti //
    1|vaasa
    1|helsinki
    1|pohjoispohjanmaa
    1|pohjois-savo
    2|turku

oliko lystiä

 feedi
                 eXTReMe Tracker